Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Aksaray ziyareti ve programı belli oldu!

İYİ Parti, Aksaray’da Genel

İYİ Parti, Aksaray’da Genel Başkanlarının ziyareti ve İç Anadolu Bölge İstişare Toplantısı için hazırlıklarını tamamladı.

İYİ Parti’nin Aksaray’daki etkinlik programı, Genel Başkan Meral Akşener’in ziyaretiyle başlayacak. Program, esnaf ziyareti ile başlayacak ve İç Anadolu Bölgesi’ni kapsayan özel bir istişare toplantısı ile devam edecek. Basına kapalı gerçekleşecek olan bu toplantı, parti açısından büyük önem taşıyor. Programın son bölümünde ise Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Belediye Başkan Aday Tanıtım Toplantısı yapılacak. İYİ Parti, Aksaray halkını bu kapsamlı etkinliğe davet ediyor.

İYİ Parti’nin Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, yapmış olduğu açıklamada, Genel Başkan Meral Akşener’in Aksaray ziyaretinin ve İç Anadolu Bölge İstişare Toplantısı’nın, partinin Aksaray’daki önemini vurguladığını belirtti. Programın detaylarına göre, ziyaret 29 Aralık cuma günü saat 14.00’te karşılama ile başlayacak ve esnaf ziyareti ile devam edecek. Saat 16.00’da Ağaçlı Otel’de gerçekleşecek olan özel istişare toplantısı basına kapalı şekilde yapılacak.

Programın son bölümünde ise saat 18.30’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Belediye Başkan Aday Tanıtım Toplantısı düzenlenecek. Belgemen, tüm Aksaraylıları programlarına davet ederek, etkinliklerin Aksaray’a ve memlekete hayırlı olmasını temenni etti. Haber; Avni Kuru