Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İŞKUR, Aksaray’da 5 sürekli işçi alacağını duyurdu

Aksaray’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü için İŞKUR üzerinden 2 engelli ve 3 eski hükümlü/TMY statüsünde temizlik görevlisi alımı yapılacağı, başvuruların 2 Mayıs 2026’da sona ereceği bildirildi.

Aksaray’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü için İŞKUR üzerinden 2

Aksaray’da Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 5 sürekli işçi alımı yapılacağı duyuruldu. İlana göre alımlar 2 engelli ve 3 eski hükümlü veya TMY (terörle mücadelede yaralanan) statüsünde temizlik görevlisi kadrosu için gerçekleştirileceği, başvuruların 2 Mayıs 2026’da sona ereceği belirtildi.

Adayların en az lise veya dengi okul mezunu ve 18 yaşından büyük olması gerektiği kaydedildi. Açık iş sayısının 4 katı asıl ve 4 katı yedek adayın kura ile belirleneceği, belirlenen asıl adayların ayrıca sınava tabi tutulacağı ifade edildi.

Kura çekiminin 13 Mayıs 2026 tarihinde gün boyunca 09.00–18.00 saatleri arasında yapılacağı, kura yerinin ise daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığının resmi internet sitesinde duyurulacağı bildirildi. Çalışma adresinin Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olacağı aktarıldı.

İlan detaylarına İŞKUR’un e-şube sistemi üzerinden ulaşılabildiği belirtilirken, yetkililer “Başvuru ve kura sürecine ilişkin tüm bilgiler resmi internet sitelerinden yayımlanacaktır” açıklamasını yaptı.

Sürecin ilan takvimi doğrultusunda devam edeceği bildirildi. Haber Merkezi