Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşbirliği ve vizyon: Aksaray’ın liderleri yeni projeleri tartışıyor!

STK Başkanlarıyla bir araya gelinerek gelecek projeler tartışıldı.

STK Başkanlarıyla bir araya

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehrin daha güzel bir geleceği için STK başkanlarıyla istişare toplantısı düzenledi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehrin gelişimi ve daha yaşanabilir bir ortam sağlamak adına sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Yapılan istişare toplantısında, şehre yönelik yapılan ve yapılacak olan projeler ele alındı. Dinçer, STK başkanlarından gelen fikirleri dinleyerek, şehrin ihtiyaçları doğrultusunda yeni projeler geliştirme konusunda birlikte hareket etme çağrısında bulundu. Toplantıya katılan STK başkanları da, şehrin kalkınması ve gelişmesi için belediye ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Aksaray’ın her kesiminden fikir alışverişi yapılarak ortak akılla hareket edilmesi, şehrin geleceği adına umut verici bir adım olarak değerlendirildi. Belediye Başkanı Dinçer, şehre daha güzel bir gelecek inşa etmek adına istişare ve işbirliğinin önemine vurgu yaparak, toplumun her kesiminden fikir almaya ve paylaşmaya devam edeceklerini belirtti. Avni Kuru