Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İş Arayanlara Fırsat: Toplu İş Görüşmesi Yapılacak

Aksaray İŞKUR ile Çam Konfeksiyon iş birliğinde düzenlenecek toplu iş görüşmesinde konfeksiyon işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Görüşmeler 20 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Aksaray İŞKUR ile Çam Konfeksiyon iş birliğinde düzenlenecek toplu iş

Aksaray’da iş arayan vatandaşlar için yeni istihdam fırsatı oluşturuldu. Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Çam Konfeksiyon ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bünyesinde çalıştırılmak üzere personel alımı için toplu iş görüşmesi düzenlenecek.

20 Mayıs 2026 Çarşamba günü saat 10.00’da İŞKUR binasında gerçekleştirilecek görüşmelerde, konfeksiyon işçisi mesleğinde yetiştirilmek üzere kadın ve erkek personel alımı yapılacağı bildirildi.

Açıklamda, kadın adaylar için 18-40 yaş aralığı şartı aranırken, erkek adayların ise askerlik hizmetini tamamlamış ve 40 yaşını aşmamış olması gerektiği belirtildi. Deneyimli ve deneyimsiz personellerin başvuru yapabileceği ifade edildi.

Toplu iş görüşmesinin Aksaray İŞKUR İl Müdürlüğü’nde yapılacağı öğrenilirken, iş arayan vatandaşların belirtilen tarih ve saatte görüşme alanında hazır bulunmaları istendi.

Yetkililer, istihdama yönelik toplu iş görüşmelerinin farklı sektörlerde devam edeceğini bildirdi.
Fatma Altınok

Müzeler Haftası kapsamında Aksaray Müzesi’nde düzenlenen programa Vali Murat Duru
Sıradaki Haber Aksaray’da Müzeler Haftası kutlandı!