Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnanılmaz ama gerçek; 70 küçükbaşıyla tek başına hayatta kalan kadın!

Kaymakam Demirkoparan: “Birkaç erkeğin bile zorlanacağı işleri tek başına yürüten Nezaket Teyzemizin her daim destekçisiyiz.”

Kaymakam Demirkoparan: “Birkaç erkeğin

Sarıyahşi Kaymakamı Miyase Demirkoparan, Sipahiler köyünde tek başına 70 küçükbaş hayvanıyla hayvancılık yapan Nezaket Koçaş’ı ziyaret etti.

 

 

Ziyarette, Kaymakam Demirkoparan, Koçaş’ın gösterdiği azim ve çalışkanlığın takdire şayan olduğunu vurguladı.

Sarıyahşi Kaymakamı Miyase Demirkoparan, ilçeye bağlı Sipahiler köyünde yaşayan ve yaklaşık 70 küçükbaş hayvanla tek başına hayvancılık yapan Nezaket Koçaş’ı ziyaret etti. Kaymakam Demirkoparan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Nezaket Teyze’nin zorlu şartlarda, birkaç erkeğin bile yapmakta zorlanacağı işleri büyük bir özveriyle yürüttüğünü belirtti.

Demirkoparan, “İlçe kaymakamlığı olarak Nezaket Teyzemizin her daim destekçisi olduğumuzu belirtmek isterim. Onun azmi, tüm kadınlara ilham olacak nitelikte,” dedi. Ziyaret sırasında Nezaket Koçaş da yaşadığı zorlukları ve hayvancılıkla ilgili tecrübelerini Kaymakam Demirkoparan ile paylaştı. Kaymakamlık, Koçaş’ın ihtiyaçları doğrultusunda gerekli yardımların yapılacağını duyurdu. Bu anlamlı ziyaret, ilçede büyük takdir toplarken, Kaymakam Demirkoparan’ın köy halkıyla kurduğu güçlü bağları bir kez daha gözler önüne serdi. Hakan Hidayet Deniz