Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, ilk kılınan teravih namazının ardından cami çıkışında düzenlenen tatlı ikramı, cemaat ile Ak Parti teşkilat mensuplarını bir araya getirdi. Akşam namazı sonrası gerçekleşen buluşma, kısa sürede yoğun katılıma sahne oldu ve cami avlusunda Ramazan’ın paylaşma atmosferi hissedildi.
Etkinliğe AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, İl Gençlik Kolları Başkanı Hızır Oğuz ile teşkilat üyeleri katıldı. Heyet, teravih namazını Ulu Camii’nde eda ettikten sonra cemaatle sohbet ederek tatlı ikramında bulundu.
Katılımın her yaştan vatandaşın ilgisiyle gerçekleştiği buluşmada, cami çıkışında oluşan kısa süreli kalabalık dikkat çekti. Vatandaşlar ikram sırasında görevlilerle selamlaşırken, Ramazan ayının manevi iklimine uygun bir ortam oluştu.
İl Başkanı Hamza Aktürk, etkinlik sırasında yaptığı kısa değerlendirmede, “Bu mübarek ayın şehrimize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Aktürk, Ramazan ayı boyunca benzer buluşmaların farklı noktalarda da sürdürülebileceğini bildirdi.
Celil Acar

