Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Ulaş’tan huzurevi ziyareti

Aksaray ilinde yeni göreve

Aksaray ilinde yeni göreve başlayan Aile ve Sosyal İl Müdürü Nurettin Ulaş, göreve başlamasının ardından kurum ve kuruluş ziyaretlerinde bulunuyor. Aksaray’da Aile ve Sosyal Hizmetler tarafından yürütülen ve il müdürlüğüne bağlı kuruluşları ziyaret eden İl Müdürü Ulaş iş ve işleyiş yakından takip ediyor.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Nurettin Ulaş, A. Kadir Üçyıldız huzurevini ziyaret etti. Orada kalan huzur evi sakinleriyle bir araya gelen İl Müdürü Ulaş, onlarla birlikte bir süre sohbet etti.

  1. Kadir Üçyıldız huzurevinin yetişkin gençleri ile bir araya gelen İl Müdürü Ulaş, onların spor faaliyetleri hakkında görüştü. Huzurevinde kalan yaşlı vatandaşların sorun ve beklentilerini dinleyen İl Müdürü Ulaş, çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu.

İl Müdürü Ulaş ziyareti esnasında huzurevinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak, iş ve işleyişler üzerine görüştü. İl Müdürü Ulaş ile tanışan huzur evi sakinleri İl Müdürü Ulaş’ı sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı.

Haber: Fatma Altınok