Başkan Latif Ağır, köylerin altyapı ihtiyaçları, yol düzenlemeleri ve kırsal kalkınmayı destekleyen hizmetlerin İl Özel İdaresi tarafından titizlikle sürdürüldüğünü hatırlatarak, muhtarlarla kurulan güçlü iş birliğinin köylerde yaşam kalitesini artırdığını ifade etti.
Sevinçli ve Çeltek köylerinde gerçekleştirilen çalışmalara yönelik verilen teşekkür plaketlerinin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten Ağır, “Köylerimize yapılan her hizmet, hemşehrilerimizin hayatına dokunuyor. Muhtarlarımızın bu nezaketini kıymetli buluyoruz” dedi.
Muhtarlar Nurettin Şener ve Ali Kara’nın takdimi, köy halkının memnuniyetinin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Başkan Ağır, köylere yönelik yatırımların artarak devam edeceğini vurguladı ve tüm muhtarlara iş birliklerinden dolayı teşekkür etti.
Fatma Altınok

