Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Başkanı Belgemen, “Aksaray’da oyunu artıran tek partiyiz”

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Belgemen, yerel seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti Aksaray İl

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin yerel seçimde gösterdiği başarıyı olası bir genel seçimde gösteremeyeceğini belirterek, yerel seçimlere Aksaray bazında baktığımızda seçimlerde Aksaray’da oyunu arttıran tek partinin İyi Parti olduğunu belirtti.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, yaptığı açıklamada, CHP’nin yerel seçimlerde gösterdiği başarıyı olası bir genel seçimde tekrarlayamayacağını söyledi. Belgemen, yerel seçimlere Aksaray özelinde baktıklarında, oyunu artıran tek partinin İYİ Parti olduğunu vurguladı.

Sercan Belgemen, İYİ Parti’nin Aksaray’da 2 belediye başkanlığı, merkezde 5 belediye meclis üyeliği ve 2 il genel meclisi üyeliği kazandığını belirtti. “Partisel olarak baktığımızda oyunu artıran tek partiyiz. Bizden başka oyunu artıran başka bir parti yok.” dedi.

Ülke genelinde ve yerel seçim değerlendirmelerinde, AK Partili belediyecilikten kurtulmak isteyen vatandaşların diğer partilere yöneldiğini ifade eden Belgemen, ” Ülkesel olarak baktığımızda ve yerel seçimi değerlendirdiğimizde AK Partili belediyecilikten kurtulmak için vatandaşların diğer partilere, hatta parti gözetmeksizin, AK Parti belediyeciliğini sonlandırmak için teveccühleri oldu. Vatandaşlar, parti gözetmeksizin AK Parti belediyeciliğini sonlandırmak için teveccüh gösterdi.” şeklinde konuştu.

Yerel seçimlerde CHP’nin aldığı oyu, olası bir genel seçimde aynı şekilde alacağını düşünmediğini belirten Belgemen, “Yerel seçimlerde bu oyu alan CHP’nin genel seçimlerde aynı alacağını düşünmüyorum. Olası bir genel seçimde bu kadar oy alacağını düşünmüyorum. Yerel seçimde adaylar ikili yarışa döndü. İkili yarışta da vatandaş,  kazanacak adaya oy verme eğilimine gitti. Yerel seçimde adaylar ikili yarışa döndü. İkili yarışta da vatandaş, kazanacak adaya oy verme eğilimine gitti.” dedi.

Sercan Belgemen, İYİ Parti’nin yerel seçimlerde elde ettiği başarıyı genel seçimlere taşımayı hedeflediklerini belirtti. “Aksaray’da oyunu artıran tek parti olarak, halkımızın güvenini kazandık ve bu güveni boşa çıkarmayacağız.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’in açıklamaları, parti içindeki motivasyonu ve gelecekteki hedefleri açıkça ortaya koyuyor. Belgemen, İYİ Parti’nin Aksaray’daki yükselişinin devam edeceğine inandığını belirtti.

Fatma Altınok