Başkan Akar, olası olumsuzlukların önüne geçmek ve ulaşımda aksamalar yaşanmaması amacıyla yürütülen çalışmalara büyük önem verdiklerini belirtti. Özellikle ana yollar ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergâhlarda temizlik çalışmalarının titizlikle yapıldığı ifade edildi.

Yoğun kar yağışı altında fedakârca görev yapan belediye çalışanlarının emeğine dikkat çeken Başkan Akar, sahadaki özverili çalışmalardan dolayı personele teşekkür etti. Ekiplerin, zorlu hava koşullarına rağmen görevlerini aksatmadan yerine getirdiği vurgulandı.
Ihlara Belediyesi yetkilileri, meteorolojik gelişmelerin yakından takip edildiğini ve ihtiyaç duyulan her noktada karla mücadele çalışmalarının devam edeceğini bildirdi. Vatandaşların güvenliği için tüm önlemlerin alındığı kaydedildi.
Başkan Yunus Akar, açıklamasının sonunda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, “Canla başla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Fatma Altınok

