Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İçişleri Bakanlığı’nın Desteklediği Etkinlik: Aksaray Polisine Moral Dopingi!

Aksaray’da emniyet ekiplerine yönelik moral ve motivasyon etkinliği düzenlendi. İçişleri Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen bu etkinlik, Aksaray’daki polis memurlarını bir araya getirdi.

Aksaray'da emniyet ekiplerine yönelik

Aksaray’da emniyet ekiplerine yönelik moral ve motivasyon etkinliği düzenlendi. İçişleri Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen bu etkinlik, Aksaray’daki polis memurlarını bir araya getirdi. Etkinlik, Aksaray Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te başladı.

Aksaray Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen moral ve motivasyon etkinliği İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve İl Müdürleri katılım sağladı.

Bu özel etkinlikte, polislerin moralini yüksek tutmak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla çeşitli aktiviteler düzenlendi. Etkinlikte, 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve ressam Ahmet Sula’nın moderatörlüğünde bir program gerçekleştirildi. Emniyet ekipleri, aileleri ve vatandaşların katılım sağladığı bu program, yoğun ilgi gördü.

Konuşma yapan yetkililer, emniyet mensuplarının toplum güvenliğini sağlama konusundaki özverili çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, onların yanında olduklarını ve her zaman desteklediklerini ifade ettiler. Bu tür etkinliklerin, emniyet mensuplarının motivasyonunu artırmada önemli bir rol oynadığı vurgulandı.

Fatma Altınok