Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Herkes bu adresi konum atıyor; Aksaray’da buluşma noktası yeniden tanımlandı!

Aksaraylılar bakın nerede buluşuyor? Herkes o adresi veriyor!

Aksaraylılar bakın nerede buluşuyor?

Aksaray’da yaşayan vatandaşlar, son zamanların en popüler mekanı olan Kent Park ve Kafe’de buluşuyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in öncülüğünde hayata geçirilen bu proje, şehrin yeni cazibe merkezi haline geldi.

Kent Park, sunduğu geniş yeşil alanlar, modern kafeteryası, çocuklar için oyun grupları ve bisiklet-yürüyüş yollarıyla her yaştan insana hitap ediyor. Başkan Dinçer, “Kent Park, özellikle akşam saatlerinde büyük ilgi görüyor ve bu da bizim çalışma azmimizi artırıyor,” dedi.

Vatandaşlar Kent Park’ta buluşarak, hem doğanın tadını çıkarıyor hem de sosyal hayatlarını renklendiriyor. Kent Park, Aksaraylıların yeni favori mekanı olarak öne çıkıyor ve herkes bu yeni adresi konuşuyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, tüm vatandaşları Kent Park’ı ziyaret etmeye davet ederek, “Projelerimizle Aksaray’a değer katmaya devam edeceğiz,” dedi. Aksaraylıların yoğun ilgi gösterdiği bu yeni sosyal alan, şehrin dinamizmini artırarak, Aksaraylılara huzurlu ve keyifli zaman geçirme imkanı sunuyor. Ağustos Gerçe