Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hazır olun; Aksaray’ı karanlığa gömen elektrik kesintisi geliyor!

Aksaray’da elektrik kesintisi uyarısı: MEDAŞ çalışmaları nedeniyle programlı kesintiler yapacak.

Aksaray'da elektrik kesintisi uyarısı:

Aksaray merkez ve köylerinde elektrik kesintisi alarmı verdi. Kesinti programı ve detaylar açıklandı.

MEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle Aksaray’da elektrik kesintisi uyarısında bulundu. İşte kesinti programı ve etkilenecek mahalleler!

Aksaray Elektrik Dağıtım AŞ (MEDAŞ), Aksaray merkez ve bazı köylerinde gerçekleştirilecek olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uyarısında bulundu. 06 Mayıs 2024 Pazartesi sabah 9:00 ile 17:00 saatleri arasında farklı saatlerde başlayacak olan kesinti süresi ve etkilenecek bölgeler hakkında bilgi veren MEDAŞ yetkilileri, vatandaşların gerekli önlemleri alması gerektiğini belirtti.

Programlanan kesinti süresinin çalışmaların durumuna göre erken bitirilebileceği de açıklandı. İşte Aksaray merkez mahalle ve köylerinde yapılacak kesintiler; Aksaray merkez, Dere, Ereglikapi, Hamidiye, Haci Hasanli, Hacilar Harmani, Mehmet Akif Ersoy, Minarecik, Muhsin Çelebi, Pasacik, Tacin, Taspazar, Zincirli, Selcuklu ve çevresindeki bazı mahallelerde yaşayan vatandaşlar, belirtilen tarih ve saatler arasında elektrik kesintisi yaşayabilirler. Elektrik kesintisinin nedeni, bakım çalışmaları, abone bağlama ve özel elektrik mühendis çalışmaları olarak açıklandı.

MEDAŞ yetkilileri, kesinti süresince vatandaşların elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkarmaları konusunda uyardılar. Kesinti süresinin bitiminden sonra enerjinin hemen verilebileceği de bildirildi. Vatandaşların mağdur olmamaları için gerekli tedbirleri almaları önemle vurgulandı.

Fatma Altınok