Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Aksaray’a davet edildi: Yatırım müjdesi kapıda!

AK Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Aksaray için önemli yatırımları görüştü. Bakan Şimşek’i, Aksaray’a davet ettiler.

AK Parti Milletvekilleri Cengiz

AK Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile bir araya gelerek, Aksaray’a yönelik yatırımlar hakkında istişarede bulundu. Milletvekilleri, Bakan Şimşek’i ilimize davet ederek, yatırım desteklerinin artırılmasını talep ettiler.

Görüşmede, Aksaray’ın ekonomik kalkınmasını destekleyecek çeşitli yatırım projeleri üzerinde durulduğu, Bakan Şimşek’in, Aksaray’ın ekonomik ve sosyal gelişimini destekleyecek projelere olumlu yaklaştığı belirtildi. Milletvekilleri, Bakan Şimşek’e Aksaray’ı daha yakından tanıması ve yatırımlar konusunda yerinde bilgi alması için davette bulundular. Ayrıca, Bakan Şimşek’in destekleri için teşekkürlerini ilettiler.

Yatırım görüşmeleri sonucunda, ilimizin kalkınma hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor. Bakan Şimşek’in ilimize yapacağı ziyareti ile bu projelerin hızlandırılmasına ve yerel ekonominin güçlenmesine katkı sağlaması hedefleniyor. Fatma Altınok