Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hayırsever iş insanı Naci Abay; Herşey şehrin kalkınması için!

Aksaray’ın hayırsever iş insanlarından ve yatırımcılarından biri olan Naci Abay, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i makamında ziyaret ederek şehirle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Aksaray’ın hayırsever iş insanlarından

HAYIRSEVER İŞ İNSANI NACİ ABAY’DAN AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER’E ZİYARET

Herşey şehrin kalkınması için!

Aksaray’ın hayırsever iş insanlarından ve yatırımcılarından biri olan Naci Abay, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i makamında ziyaret ederek şehirle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Aksaray Belediyesi tarafından ziyaretle ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Aksaray’ımızın hayırsever iş insanı ve Abaylar Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Naci Abay, Başkanımız Dr. Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcımız Yakup Kadri Perek de hazır bulundu. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.”

ŞEHRİN KALKINMASINA KATKI

Ziyarette, Aksaray’ın mevcut durumu ve gelişmesi adına yapılabilecek çalışmalar ele alındı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin tüm dinamikleriyle iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Aksaray’ımızın her bir ferdi ile birlikte çalışmaya, şehrimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

NAZİK ZİYARET VURGUSU

Başkan Dinçer, hayırseverliği ve yatırımlarıyla Aksaray’a değer katan Naci Abay’a teşekkürlerini iletirken, bu tür ziyaretlerin şehrin geleceği adına önemli olduğunu vurguladı.

Aksaray Belediyesi, şehrin kalkınması için tüm iş insanları, vatandaşlar ve kurumlarla dayanışma içinde olmayı sürdürüyor.Avni Kuru

Aksaray’da inşaat sektörünü temsil eden
Sıradaki Haber Sandık açıldı Müteahhitler Başkanını seçti;Peki yeni başkan kim oldu?