Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haydi Aksaray’ım bir galibiyet daha; Aksaray Belediyespor’un, Fethiyespor maçı bugün!

68 Aksaray Belediyespor, Fethiyespor

68 Aksaray Belediyespor, Fethiyespor deplasmanında puan arayışında 29. Hafta mücadelesinde Aksarayspor, kritik karşılaşmada eksiklerle sahada olacak. Karşılaşma bugün saat 14’de Fethiye ilçe stadyumunda oynanacak.

Aksaray Belediyespor, Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden takımımız, bugün saat 14:00’te Fethiye Spor ile deplasmanda karşılaşacak. Temsilcimiz 11. sırada yer alırken, rakip Fethiyespor ise 12. sırada bulunuyor.
İlk yarıda Aksaray’da oynanan karşılaşmayı Fethiyespor’un 2-1 kazandığı göz önüne alındığında, Aksaray Belediyespor’un rövanş için önemli bir mücadele vereceği bekleniyor. Ancak stoper Ercan Yazıcı’nın kırmızı kart cezalısı, orta saha oyuncusu Süleyman Cebeci’nin ise sakat olduğu göz önüne alındığında, temsilcimiz eksiklerle sahaya çıkacak.

Sezonun ikinci yarısında deplasmanlarda mağlup olmayan Aksaray Belediyespor, bu güçlü performansını sürdürmeye çalışacak. Ligde oynadığı 27 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 35 puan toplayan takımımız, 20 gol atıp kalesinde 20 gol gördü.

Fethiye İlçe Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Adana bölgesi B klasmanı hakemi Tarık Güldal yönetecek. Temsilcimiz, bu kritik karşılaşmada puan ve puanlar arayarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Haber: Celil Acar