Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hasandağı’nda 17. Şenlik Coşkusu: Binlerce Kişi Eğlendi!

Aksaray Helvadere Hasandağı Şenliklerinin 17. Hasandağı eteklerinde yapıldı.

Aksaray Helvadere Hasandağı Şenliklerinin

17.Hasandağı şenliklerine Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş Belde belediye başkanları ve Hasandağı eteklerinde bulunan köylüler karıldı. Binlerce kişinin katıldığı şenlikte vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

Helvadere Belediye Başkanı Arif Bellikli bu yıl 17. sini düzenlediğimiz şenliğimiz halkımızın gönüllerince eğlenmesi ve hıdrellezi kutlamak adına her yıl geleneksel olarak yapıyoruz. Ben buradan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum bu coşku bu heyecan görülmeye değer dedi.

MHP Milletvekili Ramazan KAŞLI; Biz daha önce Bozkurt düzlüğünde Hasandağı şenliklerimizi kutluyorduk. Sağ solsun Helavadere Belediye Başkanımız bunu geleneksel hale getirdi her yıl geleneksel olarak bu Hıdrellez şenliklerimizi kutluyoruz. Ben buradan Belediye başkanımız Arif Bellikli kutluyorum dedi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’da şenlikte yaptığı konuşmada; Belediye Başkanı Arif Bellikli’yi kutlayarak, Gerçekten büyük bir kalabalık Vali olarak gerçekten büyük heyecan duyuyorum. Böyle heyecanlara, böyle şenliklere gerçekten ihtiyaç var.Stresimizi atacağımız heyecanımızı atacağımız bu tip eğlencelere ihtiyacımız var. Helvaderelileri kutluyorum emeği geçen herkesi taktir ediyor kutluyorum. Bu geleneği yaşatmak gerçekten zor bir şey emek ister beceri ister. Evet 17 kez bu güzelliği muhafaza etmiş bu şenliği halk dört gözle bekliyor dedi. Konuşmaların ardından müziğin rotasına kendini bırakan Helvadere ve Hasandağı köy halkı doyasıya oynamak eğlendi.

Avni KURU