Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzelyurt’ta heyecan dorukta! MHP Güzelyurt’u istiyor!

MHP Aksaray Milletvekili ve İl Başkanı, Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Sadullah Er’e Destek İçin Güzelyurt’taydı

MHP Aksaray Milletvekili ve

MHP’nin Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve İl Başkanı Burhanettin Karataş, 2 Haziran 2024’teki Güzelyurt Belediye Başkanlığı seçimlerinde destek için Güzelyurt ilçesine gitti.

MHP Aksaray teşkilatı 31 Mart seçimlerinde kazandığı 9 yerleşim yerine Güzelyurt  ilçesi ile Sağlık beldesini de eklemek istiyor. MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı ve parti teşkilatı Güzelyurt’u da üç hilalli belediyeler arasına girdirmek için yoğun mesai yapıyor.

MHP’nin Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve İl Başkanı Burhanettin Karataş, 2 Haziran 2024’teki Güzelyurt Belediye Başkanlığı seçimlerinde destek için Güzelyurt ilçesine gitti. Güzelyurt Meydanı’nda yapılan buluşmada, MHP adayı Sadullah Er ve parti üyeleriyle bir araya geldiler.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve İl Başkanı Burhanettin Karataş, Güzelyurt Belediye Başkanlığı için adayları Sadullah Er’e destek amacıyla Güzelyurt ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.
Güzelyurt Meydanı’nda düzenlenen buluşmada, Kaşlı ve Karataş, MHP Güzelyurt İlçe Başkanı Kübra Er, Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Sadullah Er ve diğer parti üyeleriyle bir araya geldi.
Milletvekili Kaşlı, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2 Haziran 2024’te yapılacak olan seçimler için Sadullah Er ve partilerine destek istediklerini belirtti.
Ziyaret sırasında, Güzelyurt ilçesi ve çevresindeki diğer belediye başkanları ve il genel meclisi üyeleri de bulunarak, birlikte çay içip görüş alışverişinde bulundular.
MHP heyeti, Güzelyurt halkının desteğini alarak, seçim sürecinde Sadullah Er’e destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Haber: Fatma ALTINOK

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Aksaray’da sabahın ilk ışıkları: Başkanın Dinçer’in sıcak çorba ikramıyla aydınlanıyor!