Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzelyurt’ta Hazım Turan’a destek çığ gibi büyüyor! Nevşehir Güzelyurt’a göz koydu!

Milletvekili Turan Yaldır ve Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Ari, Güzelyurt’ta Hazım Turan için destek istedi.

Milletvekili Turan Yaldır ve

Güzelyurt’ta İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır ve Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Ari, Hazım Turan’a destek çağrısında bulundu.

İYİ Parti’nin Güzelyurt’taki seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır ve Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Ari, Güzelyurt Belediye Başkan adayı Hazım Turan’a destek çağrısında bulunarak şu ifadelere yer verdi; Geçtiğimiz 31 Mart seçimlerinde hakkı yenilen Hazım Turan Başkanımıza, 2 Haziran seçimlerinde yeniden aday olarak hakkının teslim edilmesini bekliyor dediler.

Turan Yaldır ve Rasim Ari, Güzelyurt’ta gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, Hazım Turan’a olan desteklerini dile getirdiler ve vatandaşlardan da destek istediler. Milletvekili Yaldır, “Güzelyurt’un geleceği için Hazım Turan’a oy verin. Onun hakkını bu seçimde teslim edelim” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Ari ise, “Hazım Turan’ın Güzelyurt’a yapacak çok işi var. Güzelyurt’u kardeş belediye yapma ve Akyamaç Mahallemizin yolunu yeni TOKİ’ye kadar sıcak asfalt yapma sözünü veriyorum. Bu projelerle Güzelyurt’un çehresi değişecek” ifadelerini kullandı.

Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Hazım Turan, kendisine destek veren yetkililere teşekkür ederek, şunları söyledi: Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Ari Bey’e, Vekilim Turan Yaldır’a, İl Başkanımıza ve Merkez İlçe Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Rasim Ari Başkanımın Güzelyurt’u kardeş belediye yapma ve Akyamaç Mahallemizin yolunu yeni TOKİ’ye kadar sıcak asfalt yapma sözü bizi ayrıca gururlandırmıştır. Kendilerine çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

Hazım Turan’ın projeleri ve vaatleri Güzelyurtlu vatandaşlar arasında büyük heyecan yaratmış durumda. 2 Haziran seçimlerinin sonucu merakla beklenirken, Turan’ın destekçileri kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Fatma Altınok