
Belediye ekipleri, planlama doğrultusunda altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı düzenlemelerine öncelik veriyor. Açelya Sokakta gerçekleştirilen taş döşeme uygulamasıyla, bozulan zeminler yenilenirken yaya ve araç trafiğinin daha güvenli hale getirilmesi hedefleniyor. Çalışmaların, günlük yaşamı kolaylaştıracak şekilde etap etap sürdürüldüğü belirtildi.
Yapılan düzenlemelerin, ilçe genelinde bütüncül bir dönüşüm anlayışıyla ele alındığı ifade edildi. Sokakların estetik bir görünüme kavuşmasının yanı sıra, altyapı ve üstyapı uyumunun sağlanmasıyla uzun vadede kalıcı çözümler üretilmesi amaçlanıyor. Bu kapsamda çalışmalar, belirlenen program çerçevesinde diğer sokaklarda da devam edecek.
Güzelyurt Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu’nun talimatları doğrultusunda ilçenin sokak sokak yenilendiği vurgulandı. Altyapıdan üstyapıya uzanan bu dönüşüm sürecinin, ilçenin yaşam kalitesini artırmaya yönelik kararlılığın bir göstergesi olduğu belirtildi.
Ağustos Gerçe

