Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gülağaç’ta kritik zirve: MHP’li Başkanlar neden toplandı?

MHP Aksaray İl Başkanlığı, Gülağaç’ta Belediye Başkanları ve İl Genel Meclisi toplantısını yaptı.

MHP Aksaray İl Başkanlığı,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanlığı, aylık olağan Belediye Başkanları ve İl Genel Meclisi toplantısını Gülağaç ilçesinde gerçekleştirdi. MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş başkanlığında düzenlenen toplantıya, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ile birlikte belde ve ilçe başkanları da katıldı.

Toplantıda, partinin genel çalışmaları ve yerel belediyelerin faaliyetleri masaya yatırıldı. MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Partimizin ve belediyelerimizin çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Ev sahibi Gülağaç Belediye Başkanımız Doğan Başbuğ ve Gülağaç İlçe Başkanımız Adnan Başbuğ’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum,” dedi.

MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş ise, toplantının önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Bu tür toplantılar, hem partimizin hem de yerel yönetimlerimizin sahadaki çalışmalarını güçlendirmek adına büyük önem taşıyor. Belediye başkanlarımızla bir araya gelerek projelerimizi değerlendiriyor, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak ve partimizin misyonunu en güçlü şekilde sahaya yansıtmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Toplantı, yerel yönetimlerdeki projelerin değerlendirilmesi ve halkın beklentilerine yönelik çözümler üzerine fikir alışverişleri ile sona erdi.

Hakan Hidayet Deniz