Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gözleri Kapalı, Kalpleriyle Oynadılar: Aksaraylı Sporcuların Farklı Zaferi!

Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü, Goalbal Erkekler 1-2. Lig 1. Devre Müsabakalarına galibiyetle başladı.

Aksaray Görme Engelliler Spor

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen müsabakalarda Aksaray takımı, açılış maçında güçlü bir performans sergiledi.

Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü, Konya Mevlana’yı farklı bir skorla geçerek müsabakalara iddialı bir başlangıç yaptı.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun organize ettiği Goalbal Erkekler 1-2. Lig 1. Devre Müsabakaları, Aksaray’da başladı. Dağılgan ve Merkez spor salonlarında gerçekleştirilen müsabakaların açılışında Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü, sahne aldı. Rakipleri Konya Mevlana karşısında etkili bir performans sergileyen Aksaray takımı, maçı 12-2’lik skorla kazanarak turnuvaya galibiyetle başladı. Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Aksaraylı sporcular, rakiplerine şans tanımadılar.

Takımın teknik direktörü, galibiyetin kendilerine moral ve motivasyon sağladığını belirtirken, oyuncular da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladılar. Turnuvanın ilerleyen aşamalarında da başarılı sonuçlar almayı hedefleyen Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü, taraftarlarını umutlandırdı.

Hakan Hidayet Deniz