Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Görme Engelliler Sporunda Heyecan Aksaray’da Başlıyor: Goalball müsabakaları için geri sayım!

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Goalball müsabakaları, Aksaray’da sporseverleri bekliyor.

Türkiye Görme Engelliler Spor

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu 1. ve 2. Lig 1. devre Goalball müsabakaları, 12 Mayıs’ta Aksaray’da başlıyor! Spor dolu günler için tüm sporseverleri salonlara davet ediyoruz.

Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Goalball müsabakaları, Türkiye’nin dört bir yanından gelen takımların kıyasıya rekabetine sahne olacak. 12 Mayıs’ta başlayacak olan müsabakalar, 5 gün boyunca Dağılgan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Aksaray’ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan müsabakalarda, Görme Engelliler Spor Federasyonu 1. ve 2. Lig takımları kozlarını paylaşacak. İlk maç 12 Mayıs Pazar günü saat 11:00’de başlayacak ve Aksaray Takımı, Konya Mevlana ile karşılaşacak.

Sporseverlerin yanı sıra ailelerin de büyük ilgi gösterdiği bu müsabakalara tüm Aksaraylıları ve sporseverleri davet ediyoruz. Görme engelli sporcuların mücadele dolu maçlarını izlemek ve onlara destek olmak için salonları doldurmayı unutmayın. Birlikte, sporun ve dayanışmanın gücünü bir kez daha gösterelim! Hakan Hidayet Deniz