Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençler için yeni bir adım: Sportif faaliyetler sınıfı açıldı

Eskil Atatürk Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin sportif ve zihinsel gelişimini desteklemek amacıyla “Sportif Faaliyetler Sınıfı” hizmete açıldı. Açılışa Eskil Kaymakamı Harun Uzar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer ve Şube Müdürü Hasan Hüseyin Özipek katıldı.

Eskil Atatürk Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin sportif ve zihinsel gelişimini desteklemek

Açılış töreninde öğrenciler arasında yapılan müsabakalara da eşlik eden Kaymakam Uzar, sınıfın gençlerin fiziksel becerilerini geliştirmeye katkı sağlayacağını vurguladı. “Öğrencilerimizin sporla iç içe büyümesi ve sağlıklı gelişim göstermesi bizler için büyük önem taşıyor” dedi.

Kaymakam Uzar, bu anlamlı projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen okul yönetimi, öğretmenler ve yetkililere teşekkürlerini iletti.

Sportif Faaliyetler Sınıfı’nda öğrenciler; masa tenisi, satranç, bilardo ve farklı sportif aktivitelerle hem eğlenecek hem de yeteneklerini geliştirecek.

Okul yönetimi, bu sınıfın açılmasının öğrencilerin sosyal, fiziksel ve zihinsel gelişimi için önemli bir adım olduğunu belirtti. Öğrenciler ise yeni sınıfta vakit geçirmekten büyük heyecan duyduklarını ifade etti.

Fatma Altınok