Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençler akın ediyor: Herkes orada toplanıyor!

Aksaray Belediyesi’nin kültür ve eğitim hizmetleri arasında yer alan Nuri Yazıcı Kitap Konağı, açıldığı günden bu yana her yaş grubundan kitapseverin ilgi odağı oldu. Özellikle üniversiteye hazırlanan öğrenciler ve yükseköğrenim gören gençler için önemli bir buluşma noktası haline gelen kitap konağı, haftanın 7 günü ziyaretçilerini ağırlıyor.

Aksaray Belediyesi’nin kültür ve eğitim hizmetleri arasında yer alan Nuri

Azmi Milli Bahçesi içerisinde yer alan Kitap Konağı’nda, sessiz çalışma odaları, grup çalışma alanları, kitap okuma bölümleri ve kafeterya bulunuyor. Çeşitli yayınevlerine ait yüzlerce eserin yer aldığı kütüphane, gençlere hem sınav hazırlık süreçlerinde hem de günlük okumalarında büyük kolaylık sağlıyor.

Aksaray Belediyesi, Kitap Konağı ile kent halkının kültürel ve sanatsal gelişimine katkı sunmayı amaçlıyor.  Kitap Konağı’nı kullanan öğrenciler de sunulan hizmetlerden dolayı Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür etti.

Aksaray Belediyesi, gençlerin eğitimine destek olacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Fatma Altınok