Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gazze’de ateşkes olacak mı?

Filistinli kaynaklar, Hamas’ın Gazze’de

Filistinli kaynaklar, Hamas’ın Gazze’de her biri 45 gün sürecek 3 aşamalı esir takası ve ateşkes öngören planı kabul ettiğini bildirdi. İsrail Kamu Yayın Kuruluşu da İsrail’in katil Başbakanı Netanyahu’nun savaş kabinesine haber vermeden Gazze’deki ateşkese yeşil ışık yaktığını duyurdu.
İsrail’in 7 Ekim’den sonra başladığı Gazze’ye yönelik saldırıların 124’üncü gününe girildi. Ölü sayısı 27 bin 585, yaralı sayısıysa 67 bini buldu. Hamas, kendilerine sunulan ateşkes teklifini genel hatlarıyla olumlu karşılarken bazı taleplerde bulundu. Hamas, İsrail ile esir ve tutuklu takası için şartlarını açıkladı. Takas teklifine olumlu baktığını belirten Hamas’tan Katarlı ve Mısırlı arabulucuların sunduğu teklife yanıt olarak üç aşamalı bir ateşkes planı önerdi. Hamas’ın önerdiği 3 aşamalı ateşkes planı, İsrail askerlerinin Gazze’den tamamen çekilmesini içeriyor.
İsrail Kamu Yayın Kuruluşu, İsrail’in Başbakanı Netanyahu’nun savaş kabinesine haber vermeden Gazze’deki ateşkese yeşil ışık yaktığını duyurdu.
*Haber Merkezi

Türkiye genelinde yapılan bir araştırma,
Sıradaki Haber Tüm tahminler yıkıldı! Türkiye’nin en dindar ili bakın neresiymiş