Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gaziler Aksaray’da O Başkana; Askeri Selam Vererek Tebrik Etti!

Aksaray’da ikinci dönem seçilen

Aksaray’da ikinci dönem seçilen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ ve beraberindeki gaziler tarafından askeri selamla tebrik edilerek karşılandı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray halkının sevgisini ve desteğini alarak  ikinci dönem başkanlığa seçilmesinin ardından tebrik ziyaretleri devam ediyor. Tebrik ziyaretleri kapsamında Aksaray Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ ve beraberindeki gaziler tarafından tebrik ziyareti yapıldı. Ziyaret sırasında Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ, Başkan Dinçer’e askeri selamla tebrik ederek, desteklerini ifade etti. Gaziler, Aksaray’ın birliği ve dayanışması için Başkan Dinçer’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Dinçer, ziyaretler sırasında gazilere askeri selamla teşekkür ederek, “Allah hepsine uzun ömürler versin. Gaziler, yaşatan anıtlardır” dedi ve yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu samimi buluşma, Aksaray’da toplumsal birliğin ve dayanışmanın önemli bir göstergesi olarak kaydedildi. Haber; Ağustos Gerçe