Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fırtına Aksaray’ı vurdu: Polis ve itfaiye ekipleri seferber oldu!

Aksaray’da akşam saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına, ağaçları devirdi, elektrik tellerini kopardı ve trafiği olumsuz etkiledi. Vatandaşlar güvenli bir yer ararken, polis ve itfaiye ekipleri olaylara anında müdahale etti.

Aksaray'da akşam saatlerinde etkili

Aksaray’da akşam saatlerinde başlayan ve kısa sürede etkisini artıran şiddetli fırtına, kenti adeta felç etti. Saat 19:00 civarında başlayan fırtına, ağaçların devrilmesine ve elektrik tellerinin kopmasına neden olarak birçok bölgede elektrik kesintilerine yol açtı.

Fırtınanın şiddetiyle birlikte panik yaşayan vatandaşlar, güvenli bir yer bulmak için çaba gösterdi. Araçlarıyla seyir halinde olan sürücüler, aniden bastıran fırtına nedeniyle trafikte zorluklar çekti.

Fırtına yaklaşık bir saat boyunca etkili olduktan sonra yerini yağışa bıraktı. Bu durum, şehirdeki yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtınanın yerini yağmura bırakması rahat bir nefes aldırdı.

Polis ve itfaiye ekipleri, fırtınanın başladığı andan itibaren acil durumlara müdahale etmek için seferber oldu. Devrilen ağaçlar ve kopan elektrik telleri nedeniyle oluşan tehlikelere anında müdahale eden ekipler, vatandaşların güvenliğini sağlamak için yoğun çaba harcadı. Özellikle kritik noktalarda trafik düzenlemesi yaparak kazaların önüne geçmeye çalıştılar. Fatma Altınok 

Ankara'nın Ayaş ilçesinde park halindeki
Sıradaki Haber Kamyona çarpan otomobildeki 2 kişi öldü