Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eşmekaya’da asfalt çalışmaları sürüyor

Eşmekaya Kasabası Camikebir Mahallesi, Erdoğdu Sokak ile kesişen muhtelif cadde ve sokaklarında sathi asfalt yol yapım çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri, yolların daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Eşmekaya Kasabası Camikebir Mahallesi, Erdoğdu Sokak ile kesişen muhtelif cadde

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Güneş, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler aldı ve çalışmaların planlandığı şekilde ilerlediğini belirtti. Başkan Güneş, vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla alt yapı ve yol çalışmalarına öncelik verdiklerini ifade etti.

Sathi asfalt uygulamalarıyla yolların dayanıklılığı artırılırken, sürücü ve yayaların güvenliği de sağlanıyor. Belediye yetkilileri, çalışmaların tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanına kavuşacağını belirtti.

Fatma Altınok