Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil’de ağaç dikme etkinliği düzenlendi

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Eskil’de anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Eskil Kaymakamı Taha Soydaş, beraberindeki kurum müdürleri ile birlikte Eskil Atatürk Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ağaç dikme programına katıldı.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Eskil’de anlamlı bir etkinlik

Etkinlikte, öğrenciler ve yetkililer birlikte çeşitli türlerde fidanlar dikerek doğaya katkıda bulundu. Kaymakam ve müdürler, ağaçlandırmanın çevre ve gelecek nesiller için önemine dikkat çekti.

“Doğayı korumak ve yeşil alanları artırmak, hepimizin ortak sorumluluğudur” diyen Kaymakam, etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti. Katılımcılar, böyle anlamlı günlerin çevre bilincini güçlendirdiğini vurguladı.

Eskil’de düzenlenen bu ağaçlandırma etkinliği, ilçede yeşil alanların çoğalmasına ve doğanın korunmasına katkı sağlamayı amaçlıyor. Genç nesillere çevre sevgisi ve sorumluluğu aşılamak için yapılan çalışmaların önemine vurgu yapıldı.

Fatma Altınok