Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Kaymakamına veda programı düzenlendi

Eskil Kaymakamı Yunus Coşkun’un

Eskil Kaymakamı Yunus Coşkun’un Bayburt Vali Yardımcısı olarak atanması ve Eskil’deki görevinden ayrılacak olması sebebiyle, Kaymak Coşkun’a veda programı düzenlendi. Kaymakam Coşkun, görev yaptığı süre boyunca Eskil halkından görmüş olduğu yakın ilgi ve alakayı, sevgi ve saygıyı asla unutmayacağını belirterek, mesleğe Eskil’de başladığı için kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

Coşkun düzenlenen veda programı sonrasında yaptığı konuşmada, “2 yıl süreyle Eskil ilçemizde Kaymakam olarak görev yapmakta iken Bayburt iline tayinim çıktığından dolayı Eskil ilçesindeki görevimden ayrılıyorum. Mesleğe Eskil’de başladığım için kendimi şanslı görüyorum. Görev yaptığım süre boyunca Eskil halkından görmüş olduğum yakın ilgi ve alakayı, sevgi ve saygıyı asla unutmayacağım. Kanunlar çerçevesinde, Devletimizin bize vermiş olduğu yetkiler içerisinde ilçemizin sorunlarını gidermeye çalışıp, ilçemize bir nebzede olsa katkı sağlayabilmek için elimizden geldiğince karınca kararınca bir şeyler yapmaya gayret gösterdik. Yaptığımız bu çalışmalarda bizlere katkı sağlayan destekçi olan başta Belediye Başkanımız Necati Belgemen’e, OSB Müdürümüz Ali Mutlu’ya, il genel meclisi üyelerimize, siyasi parti teşkilatlarımıza, muhtarlarımıza, STK’larımıza, görev yapan kurum amirlerimize memurlarımıza ve siz kıymetli Eskilli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” sözlerine yer verdi.

Sözlerinin devamında “Başta şehit ailelerimiz gazilerimiz olmak üzere hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu yarınlar dileyerek veda ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Haklarınızı helal ediniz. Kalın sağlıcakla” ifadelerine yer vererek konuşmasını tamamladı.

Eskil Kaymakam’ı Yunus Coşkun’un Bayburt Vali yardımcısı olarak atanmasıyla birlikte düzenlenen veda programına, Belediye Başkanı Necati Belgemen, kurum amirleri, STK temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları katılım sağladı.

Haber: Ağustos Gerçe