Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Kaymakamı şehit ailelerini ziyaret etti: “Vatan için fedakârlık unutulmaz”

Eskil Kaymakamı, beraberindeki kurum amirleriyle birlikte ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti. Şehitler Recep İnce, Mehmet Meral ve Muhammet Erkesikbaş’ın ailelerine yapılan ziyaretlerde, devletin her zaman yanlarında olduğu vurgulandı.

Eskil Kaymakamı, beraberindeki kurum amirleriyle birlikte ilçedeki şehit ailelerini ziyaret

Ziyaretin ilk durağı Böget Köyü oldu. Kaymakam, burada Şehit Recep İnce’nin annesi Fadima İnce’yi evinde ziyaret etti.

Ardından Taşkesik Yaylası’na geçilerek Şehit Mehmet Meral’ın annesi Hatice Meral ile bir araya gelindi. Son olarak ilçe merkezinde Şehit Muhammet Erkesikbaş’ın annesi Necla Erkesikbaş ziyaret edilerek şehitler için rahmet ve minnet dileklerinde bulunuldu.

Kaymakam, ziyarette yaptığı açıklamada, “Bu topraklar, şehitlerimizin emaneti. Devletimiz, onların geride bıraktığı ailelerin her zaman yanındadır. Onların fedakârlıkları hiçbir zaman unutulmayacaktır,” ifadelerini kullandı. Şehit anneleriyle yakından ilgilenen Kaymakam, ailelerin dilek ve taleplerini de dinledi.

 

Ziyaretlerin sonunda şehit aileleri, gösterilen ilgi ve vefadan dolayı teşekkürlerini ileterek, devletin kendilerini unutmamasının kendilerine güç verdiğini belirtti.

 

Eskil’de gerçekleştirilen şehit aileleri ziyareti, vefa ve minnet duygularının canlı tutulduğu anlamlı bir buluşma oldu. Kaymakamlık yetkilileri, bu tür ziyaretlerin sadece belirli günlerle sınırlı kalmayacağını, şehit ailelerinin her zaman baş tacı olduğunu vurguladı.

Ağustos Gerçe