Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Kaymakamı, Akgöl Yaylası’nda talepleri dinledi, öğrencilerle sohbet etti

Eskil Kaymakamı Harun Uzar, ilçeye bağlı Karşıyaka Mahallesi Akgöl Yaylası’nda inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlarla buluşan Kaymakam Uzar, bölge sakinlerinin talep ve şikâyetlerini dinleyerek çözüm önerileri üzerine değerlendirmeler yaptı.

Eskil Kaymakamı Harun Uzar, ilçeye bağlı Karşıyaka Mahallesi Akgöl Yaylası’nda

Kaymakam Uzar’ın ziyareti sırasında, vatandaşların özellikle altyapı, eğitim ve sosyal hizmetlere ilişkin taleplerini dile getirdiği öğrenildi. Kaymakam, devletin imkânları ölçüsünde ihtiyaçların karşılanacağını ifade ederek, kamu hizmetlerinin vatandaş odaklı bir anlayışla sürdürüleceğini vurguladı.

Program kapsamında Akgöl İlkokulu’nu da ziyaret eden Kaymakam Harun Uzar, öğretmenlerden yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam, onların isteklerini dinleyerek eğitimin önemine dikkat çekti.

Eskil Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, Kaymakam Uzar’ın vatandaş ve öğrenci buluşmalarının belirli aralıklarla devam edeceği belirtilerek, amaçlarının hem vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde görmek hem de eğitim faaliyetlerini desteklemek olduğu ifade edildi.

Ağustos Gerçe