Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Engelleri sevgiyle yıkıyoruz: Aksaray’da engellilere özel spor ve kurslar!

Engeller sevgiyle aşılır: Aksaray’da engelliler için düzenlenen programlar devam ediyor.

Engeller sevgiyle aşılır: Aksaray'da

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, engelli ve özel bireylere yönelik spor etkinlikleri ve kurslar düzenleyerek engelleri sevgi, dayanışma ve empati ile aşıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, engelli bireylerin hayatlarını zenginleştirmek ve topluma katılımlarını desteklemek amacıyla çeşitli spor etkinlikleri ve kurslar düzenliyor. Engellerin sevgi, dayanışma ve empati ile aşılabileceğine inanan Başkan Dinçer, bu etkinliklerin engelli bireylerin yaşamlarına olumlu katkılar sağlayacağını vurguladı. Aksaray’da gerçekleştirilen programlar, engelli bireylerin yeteneklerini keşfetmelerine ve sosyal etkileşimlerini artırmalarına olanak tanıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer konu ile ilgi yaptığı açıklama da:”Aksaray’da yaşayan engelli kardeşlerimizin hayatlarını daha kaliteli hale getirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Spor etkinlikleri ve kurslarımız, onların potansiyellerini keşfetmelerine ve topluma daha aktif bir şekilde katılmalarına olanak tanıyor. Engellerin sevgi ve dayanışma ile aşılabileceğine inanıyorum. Tüm engelli kardeşlerimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum dedi.

Haber; Ağustos Gerçe