Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emlak vergisinde son gün uyarısı: Aksaraylılar dikkat!

Aksaray Belediyesi, 2025 yılı emlak vergisi ile ilan reklam ve ÇTV ikinci taksit ödemelerinin 1 Aralık’ta sona ereceğini duyurdu.

Aksaray Belediyesi, 2025 yılı emlak vergisi ile ilan reklam ve

Aksaray Belediyesi, 2025 yılı emlak vergisi, ilan reklam vergisi ve çevre temizlik vergisi (ÇTV) ikinci taksit ödemelerinin son tarihinin 1 Aralık Pazartesi olduğunu açıkladı. Belediye, vatandaşlara gecikme faizi uygulanmaması için ödemelerin zamanında yapılması çağrısında bulundu.

Belediye yetkilileri, emlak vergisi ödemelerinin internet üzerinden kolayca gerçekleştirilebildiğini belirterek, “Vatandaşlarımız www.aksaray.bel.tr adresindeki e-belediye sistemi üzerinden işlemlerini hızlıca yapabilir” bilgisini paylaştı. Ayrıca ödemelerin belediye hizmet binasında da kabul edildiği ifade edildi.

Hizmet binası önünde işlem yapan vatandaşlardan Mehmet K., ödemelerini online sistem üzerinden yaptığını söyleyerek, “E-belediye uygulaması çok pratik, sıra beklemeden hallediyorum” dedi. Belediye veznesinde görevli bir yetkili ise yoğunluğun son günlerde arttığını vurgulayarak, “Mağduriyet yaşanmaması için vatandaşlarımızın işlemlerini son güne bırakmamasını öneriyoruz” açıklamasını yaptı.

Aksaray Belediyesi, emlak vergisi ve ÇTV ödemelerinde geçmiş yıllarda da benzer hatırlatmalar yapmış, son günlerde yaşanan yoğunluk nedeniyle işlem sürelerinin uzadığına dikkat çekmişti. Bu yıl ise çevrim içi sistemin kullanım oranının yükseldiği bildiriliyor.

Belediye yetkilileri, emlak vergisi başta olmak üzere tüm ödeme kanallarının sorunsuz çalıştığını belirterek, vatandaşlara iyi günler dileklerini iletti.

Ağustos Gerçe