Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emin Koçak’ın torunlarının Sünnet Düğünü açıklaması!

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ın torunları, İzzet Koçak’ın evlatları Muhammet Emin ve Metehan’ın 31 Temmuz Çarşamba günü Kazıcıktol’da sünnet düğünü gerçekleştirilecek.

Aksaray Ziraat Odası Başkanı

 

Muhammet Emin ve Metehan’ın dedesi Emin Koçak, düğünle ilgili yaptığı açıklamada, “Değerli dostlarım, geçirmiş olduğu trafik kazası sonucunda vefat eden Mahmut Aktürk Başkanımın evladının üzüntüsünü ailemiz olarak çok derinden yaşamaktayız. Mevlam kederli ailesine sabırlar versin, Muratcan evladımızın da mekanını cennet eylesin inşallah,” dedi.

Koçak, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Biz Koçak ailesi olarak evlatlarımız Muhammed Emin ve Metehan’ın sünnet programlarını çok önceden planlamış bulunmaktayız. Mahmut Başkanımızın acısıyla bir yanımız çok buruk olacak, ancak yurtdışı, Aksaray içi ve çevre illerden birçok misafirimize davetiye ulaştırmamız nedeniyle ve Mahmut başkanımızın müsaadesi ile sünnet programında bir değişiklik olmayacak. Bu vesile ile davetiyesini ulaştırdığımız, ulaştıramadığımız kıymetli dostlarımızı 31 Temmuz Çarşamba Günü saat 19.30’da Kazıcıktol Köyü’nde yapacağımız sünnet programımıza davet ediyoruz. Muhammet Emin ve Metehan’ın sünnet düğünü, acı ve sevinci bir arada barındıran bir etkinlik olacak. Tüm dostlar, 31 Temmuz Çarşamba günü saat 19.30’da Kazıcık Tol Köyü’nde gerçekleştirilecek olan bu özel programa davetlidir.’dedi.

Hakan Hidayet Deniz

Liselere giriş sınavları yapıldı. Sınav
Sıradaki Haber Liseye gidecek öğrenci ve veliler heyecan içinde; İşte Aksaray’ın en iyi liseleri!