Gerçekleştirilen ziyarette, yeni görevine başlayan Okul Müdürü Kadir Akbaş’a “hayırlı olsun” dilekleri iletildi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada eğitim üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Şube Başkanı Murat Görmez, ziyarette yaptığı açıklamada, eğitim yöneticilerinin üstlendiği sorumluluğun büyük olduğunu vurguladı.
Okul Müdürü Kadir Akbaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitim kalitesini artırmak adına tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti. Okul Müdürü Akbaş, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti.
Gerçekleşen bu ziyaret, eğitim camiasında birlik ve dayanışmanın önemini bir kez daha ortaya koyarken, yeni görevine başlayan okul müdürüne moral ve motivasyon sağladı.
Avni Kuru

