Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim-Bir-Sen’den yeni atanan okul yöneticilerine hayırlı olsun ziyareti

Eğitim-Bir-Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez, Şube Başkan Yardımcısı Serhat Arslan ile birlikte 2025 yılı yönetici atama süreci kapsamında ilk defa ve yeniden görevlendirilen okul yöneticilerini ziyaret etti.

Eğitim-Bir-Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez, Şube Başkan Yardımcısı Serhat

Ziyaretler kapsamında İncesu Şehit Muhsin Tuğrul İlkokulu Müdürü Eser Kalkan, İncesu Şehit Abdullah Yüksel Ortaokulu Müdürü Mehmet Günyel, Armutlu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Veli Başal, İncesu Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Şahin Şen, Akçakent İskanevleri Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ferhat İlik ve Kılıçaslan İlkokulu Müdür Yardımcısı Hatice Altuğ ziyaret edildi.

Şube Başkanı Görmez, “Yeni görevlerine başlayan tüm yöneticilerimize başarılar diliyoruz. Eğitim camiasına değer katan her çalışmanın yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Okul yöneticileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, sendikanın desteğinin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirtti.

Eğitim-Bir-Sen Aksaray Şubesi, bu tür ziyaretlerin motivasyon ve iş birliğini artırdığını vurgulayarak, çalışmalarını sahada sürdürmeye devam edeceklerini açıkladı.

Fatma Altınok