Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dr.Ahmet ve Şaban Korkmaz’ın acı günü!

Dr. Ahmet Korkmaz ve Şaban Korkmaz’ın babaları Zeki Korkmaz, vefat etti. Cenazesi 23 Temmuz 2024 Salı günü öğle namazının ardından Somuncubaba Külliyesi’nden kaldırılacak.

Dr. Ahmet Korkmaz ve

Aksaray’ın sevilen ailelerinden Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ‘nde Göğüs Hastalıkları Uzm.Dr Ahmet Korkmaz ve İŞKUR İl Müdürlüğünde görev yapan Şaban Korkmaz’ın babaları Zeki Korkmaz, Hakkın rahmetine kavuştu. Merhum Korkmaz, 23 Temmuz 2024 Salı günü Somuncubaba Külliyesi’nde kılınacak öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Zeki Korkmaz’ın vefatı, ailesi ve yakınları başta olmak üzere, onu tanıyan ve seven herkes için büyük bir kayıp olarak karşılandı. Dr. Ahmet Korkmaz ve Şaban Korkmaz’ın babaları olan Zeki Korkmaz, hayatı boyunca dürüstlüğü, çalışkanlığı ve yardımseverliği ile tanınan bir kişilikti. Rabbimizin rahmetine kavuşan merhumun, mekânının cennet olması için dualar ediliyor.

Cenaze töreni, 23 Temmuz 2024 Salı günü Somuncubaba Külliyesi’nde kılınacak öğle namazının ardından gerçekleştirilecek. Sevenleri ve ailesi, bu son vazife için Somuncubaba Külliyesi’nde toplanacaklar. Zeki Korkmaz, son yolculuğuna dualarla uğurlanacak ve Somuncubaba Mezarlığı’nda defnedilecek. Bizde Yenigün Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
Hakan Hidayet Deniz