Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dominik Büyükelçisi Alam Lora Eskil’de ağırlandı!

Dominik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Elvis Antonio Alam Lora, Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak’ı ziyaret etti; flamingo maketi hediye edildi.

Dominik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Elvis Antonio Alam Lora, Eskil Belediye

Eskil Belediyesi, uluslararası bir konuk ağırladı. Dominik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Elvis Antonio Alam Lora, Belediye Başkanı Mustafa Zavlak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, ilçede sanat, kültür ve turizm alanlarında gerçekleştirilebilecek iş birlikleri üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirildi.

Başkan Mustafa Zavlak, ziyarette yaptığı açıklamada, “İlçemiz adına kültür, sanat ve turizm alanında potansiyel iş birliklerini konuştuk. Sayın Büyükelçiye nazik ziyareti için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin anısına Başkan Zavlak, Büyükelçi Alam Lora’ya Eskil’in simgesi flamingo maketini hediye etti. Bilindiği üzere, flamingolar her yıl kuluçka döneminde Tuz Gölü’ne gelerek bu bölgeyi tercih ediyor.

Karşılıklı sohbet ve hediyeleşmeyle tamamlanan ziyaret, iki taraf için de kültürel ve turistik iş birliği fırsatlarını güçlendiren bir adım olarak değerlendirildi.

Muhammet Küçüker