Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dikkat Meteoroloji uyardı; Aksaray’a kuvvetli sağanak yağış geliyor!

Konya Bölge Müdürlüğü’nden alarm: Vatandaşlar tedbirli olmaya davet ediliyor.

Konya Bölge Müdürlüğü'nden alarm:

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdürlüğü – Konya, Niğde ve Aksaray’da öğleden sonra kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Vatandaşlar risklere karşı dikkatli olmalı.

Meteoroloji otoritelerinden gelen son uyarıyla Niğde ve Aksaray’da yerel kuvvetli yağışın habercisi olarak gök gürültülü sağanak yağış beklendiği duyuruldu. T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdürlüğü – Konya tarafından yapılan değerlendirmeye göre, 04 Mayıs 2024 Cumartesi günü öğleden sonra başlayacak olan yağışların 21-50 kg/m² arasında olabileceği bildirildi.

Halkın can ve mal güvenliğini korumak adına yapılan uyarıda, oluşabilecek risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması önemle vurgulandı. Vatandaşlar, ani su baskınlarına ve sel risklerine karşı gerekli önlemleri alarak, güvenli bir şekilde hareket etmeleri konusunda uyarıldı.

Bu kritik dönemde, Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan uyarıların dikkate alınması ve halkın güvenliği için gerekli önlemlerin alınması büyük önem taşıdığı bildirildi.
Hakan Hidayet Deniz