MÜSİAD AKSARAY’DAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ’NE ZİYARET;
Devletimizin sağlık alanında attığı bu önemli adımları takdirle karşılıyoruz!
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubesi, İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç’i makamında ziyaret etti. Ziyarete MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Av. Sefa Göktaş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ziyaret kapsamında, Aksaray’ın sağlık altyapısı, mevcut hizmet kapasitesi ve planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç, şehirde iki aktif anjiyo ünitesinin hizmet verdiğini ve bu sayede kalp rahatsızlıklarında müdahale süresinin önemli ölçüde kısaldığını belirtti. Ayrıca, Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin (ADSM) günlük hasta kapasitesinin 32’den 50’ye çıkarıldığını, bu gelişmenin merkezdeki hizmet kalitesini Türkiye standartlarının üzerine taşıdığını vurguladı.
Dr. Güleç, Aksaray genelindeki sağlık tesislerinde her gün ortalama 15 ila 17 bin kişiye hizmet sunulduğunu, bu rakamın hasta, hasta yakını, servis ve poliklinik hizmetlerini kapsadığını ifade etti.
MÜSİAD Aksaray Başkanı Av. Sefa Göktaş ise yaptığı açıklamada, “Devletimizin sağlık alanında attığı bu önemli adımları takdirle karşılıyoruz. MÜSİAD olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Gerektiğinde elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz, üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye hazırız.” dedi.
Ziyaretin sonunda Göktaş, Dr. Abdullah Güleç’e nazik ev sahipliği ve paylaştığı değerli bilgiler için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. MÜSİAD Aksaray olarak sağlık başta olmak üzere şehrin kalkınmasına katkı sağlayacak tüm projelere destek vermeye devam edeceklerini belirtti.
- Avni KURU