Cumhuriyet’in 102. yılı heyecanını paylaşan İl Müdürü Nurettin Ulaş, çocuklarla tek tek ilgilenerek onların sevinçlerine ortak oldu. Ulaş, “Bu ülkenin geleceği olan evlatlarımız, Cumhuriyetimizin en kıymetli emanetidir. Onların mutluluğu, bizim en büyük gururumuzdur.” ifadelerini kullandı.

Kutlama programında çocuklar, hazırladıkları şiir ve şarkılarla Cumhuriyet sevgisini dile getirirken, evlerin pencerelerini süsleyen al bayraklar Aksaray semalarını renklendirdi.
Etkinlik boyunca çocukların neşesi ve coşkusu, Cumhuriyet’in kazanımlarına duyulan minnet duygusuyla birleşti. Katılımcılar, “Cumhuriyet’in ışığı çocuklarımızın gözlerinde parlıyor” mesajını verdi.
Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Cumhuriyet coşkusunu yıl boyunca sürdürmek ve çocukların milli değerlerle büyümelerini desteklemek amacıyla benzer etkinliklere devam edeceklerini bildirdi.
Fatma Altınok

