Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Allah sizleri var eylesin

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir’i öğrenciler ziyaret etti. Başsavcı Aydemir’i Aksaray Timur Sarraf İlkokulu 3-H sınıfı öğrencileri, Okul Müdürleri ve öğretmenleri makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Aydemir; “Bugün muhteşem misafirlerim, Adliyemize, Başsavcılığımıza, neşe, canlılık, enerji ve çokça da sevgi getirdiler ”dedi.

Aksaray Timur Sarraf İlkokulu 3-H sınıfı öğrencileri, Okul Müdürü Atilla Şenol, Müdür Yardımcısı Recep Köse ve öğretmeni Demet Özbek gözetiminde ziyaret eden öğrenciler Başsavcı Aydemir ile sohbet ederek olmak istedikleri mesleklerden bahsetti.

Ziyarete yönelik açıklama yapan Başsavcı Aydemir; “Nice sevimli Makine mühendisi, otomotiv mühendisi, uzay mühendisi, öğretmen ve doktorları, kitap sevdalıları ile tanışmak harikaydı. İnanılmaz akıllı ve inanılmaz bilinçliler. Kısa bir zaman dilimi de olsa hayat güzelleşti, odamız rengârenk çiçek açtı. Tertemiz yürekleri, masum sözleri, tüm kötülükleri yok eden o gülümsemeleri bizi yeniledi, enerjimizi yükseltti. İyi ki varsınız çocuklar, Allah sizleri var eylesin. Sizleri çok seviyoruz” dedi.

Başsavcı Aydemir sözlerinin devamında ise; “Bu vesileyle söylemek isterim ki; Kahrolası hiç bir görüş ve inanç çocukların hayatının yok edilmesinin gerekçesi olamaz. Filistin de acımasızca yok edilen çocukların tüm acısını, zorlukla yutkunsak ta, yüreğimde taşıyorum. Bu masumlara kast edenlere lanet olsun” şeklinde konuştu.

Haber: Ağustos Gerçe