Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çiğ süt destekleme ödemeleri bugün hesaplarda!

2025 yılı Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarına ait çiğ süt desteklemeleri, TCKN ayrımı olmadan bugün saat 18.00’den itibaren tek parça halinde ödenecek.

2025 yılı Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarına ait çiğ süt

Çiğ süt destekleme ödemeleri bugün hesaplarda!

2025 yılı Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarına ait çiğ süt desteklemeleri, TCKN ayrımı olmadan bugün saat 18.00’den itibaren tek parça halinde ödenecek.

2025 yılı Temmuz, Ağustos ve Eylül dönemlerini kapsayan çiğ süt destekleme ödemeleri, bugün üreticilerin hesaplarına yatırılıyor. Tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren üreticilere yapılacak ödemeler, T.C. kimlik numarası ayrımı olmaksızın saat 18.00’den itibaren tek seferde hesaplara aktarılacak.

Aksaray’daki üretici birlikleri de ödeme müjdesini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Aksaray Merkez İlçe Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin ile Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, yaptıkları açıklamalarda çiğ süt destekleme ödemelerinin bugün itibarıyla üreticilerin hesaplarına yatırılacağını bildirdi.

Birlik başkanları, artan girdi maliyetleri karşısında bu desteklerin üreticiler için büyük önem taşıdığını vurguladı. Yapılan açıklamalarda, çiğ süt destekleme ödemelerinin üreticilerin nakit akışına katkı sağlayacağı ve sektörün sürdürülebilirliği açısından önemli bir adım olduğu ifade edildi.

Üreticiler ise hesaplara aktarılacak destekleme ödemeleriyle birlikte, yem ve bakım giderleri başta olmak üzere artan maliyetler karşısında bir nebze olsun rahatlama yaşayacaklarını belirtti. Çiğ süt desteklerinin önümüzdeki dönemlerde de düzenli şekilde devam etmesi bekleniyor.

Fatma ALTINOK