Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Canın sağolsun! Aksaray 1989 spor

Kadınlar voleybol ikinci liginde

Kadınlar voleybol ikinci liginde mücadele eden Aksaray 1989 spor, lig etabını lider olarak tamamlamış, birinci lige yükselme adına Eskişehir’de yapılan playoff maçlarına kalmayı hak kazanmıştı.

Aksaray 1989 spor, Eskişehir’de düzenlenen playoff müsabakalarında çeyrek ve yarı final maçlarını başarı ile geçip final grubunda mücadele etti temsilcimiz ilk gün Tekirdağ kapaklı site sporu 3.02 mağlup ettikten sonra final grubundaki ikinci maçında Bilecik bozüyük Spora ve final grubundaki üçüncü maçında İstanbul Beykoz Belediyespor‘a aynı sonuçlarla 3-1 mağlup olarak birinci ligin kapısından adeta döndü.

Temsilcimiz bugün oynanan final Grubu’nun üçüncü maçında Beykoz Belediyespor karşısında rakibini 14-25, 18-25’lik set sonuçlarıyla  geriye düştü. Üçüncü seti 25-16 kazanan Aksaray 1989 spor, durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü sette Beykoz Belediyespor karşısında etkili olamayan temsilcimiz rakibine son sette de 17-25 yenilince sahadan da 3-1 mağlup ayrıldı ve final grubunu iki puanla üçüncü sırada tamamladı.

Sezona büyük ümitlerle başlayan ve hedefini büyük birinci olarak belirleyen Aksaray 1989 spor adeta finalin kapısından döndü. Haber: Avni KURI

AK Parti Milletvekili Aydoğdu'dan sünnet
Sıradaki Haber Sünnet şöleninde Aydoğdu’dan gizemli teşekkür: Dinçer’i neden kutladı?