Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çanakkale ruhunu tekrar yaşıyoruz

AK PARTİ 3. SIRA

AK PARTİ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SEVİNÇ KASAL:

Çanakkale ruhunu tekrar yaşıyoruz

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Büyük İstanbul Mitingi ’ne 1 milyon 700 bin kişinin katılmasıyla ilgili açıklama yapan AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Sevinç Kasal, “Çanakkale ruhunu tekrar yaşıyoruz. Milletimiz ülkesinin bir saldırı altında olduğunun farkında. Çanakkale’nin geçilmediği gibi inşallah 2023’te de Batı’nın istediği şekilde bir sonuç olmasına halkımız izin vermeyecektir.” dedi.

 

Türkiye, Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyük İstanbul Mitingi’ni konuşuyor. 1 milyon 700 bin kişinin katıldığı mitingin seçim sonuçlarında halkın vereceği kararın bir işareti olduğuna dikkat çeken AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Sevinç Kasal, “Ben vatandaşımızın ferasetine inanıyorum. Bu seçimlere milletçe vicdani olarak da bakmamız gerekiyor. İstanbul mitinginde gördük. 1 milyon 700 bin kişi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine katıldı. İnsanları ne bir vaatle ne de ücret vereyim buraya gel gibi zorla getirerek mümkün değil öyle bir kalabalık toplayamazsınız. Ancak Cumhurbaşkanımızın sevgisi için insanlar akın akın mitinge geldiler.” dedi.

“MUHALEFET DİL SANATIYLA İNSANLARI ALDATIYOR”

Şu an Türkiye’de Çanakkale ruhunun olduğuna vurgu yapan Kasal, “Vatandaşlarımız aynı Çanakkale ruhu gibi bir ruhla ülkesinin bir saldırı altında olduğunun farkında. Muhalefet saldırı deyince savaş mı var diye soruyor. Muhalefet gaflet içinde mi, işin sonucunu görmüyorlar mı diye düşünüyorum. Batı’nın bu kadar kendilerine gösterdiği ilginin sebebini düşünmüyorlar mı? İlgi diyorum ama belki de çok daha farklı anlaşmalar var. Farkında değiller mi diyeceğim ama çokta güzel farkındalar. Sadece dil sanatı var ya bunu çok güzel kullanarak kendilerine inanmak isteyenleri aldatıyorlar. Halkımız buna fırsat vermeyecektir. Nasıl ki Çanakkale geçilmedi ise inşallah 2023’te Batı’nın istediği şekilde olmayacak. Ülkemiz şahlanacak. İstikbal göklerdedir. Demiryolundan tutun da her türlü refah ülkemize geldi. Bundan sonra çok daha güzel olacak diye düşünüyorum.” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN İLK TURDA SEÇİLECEĞİNE İNANIYORUM”

14 Mayıs seçimlerinde halkın ferasetle karar vereceklerine inandığını belirten Kasal, “Zaten Cumhurbaşkanımızın birinci turda seçileceğine inanıyoruz. Aksaray’ın sesi olarak da 4-0 yaparak Cumhurbaşkanımızı çok daha kanatlı bir şekilde göndereceklerine inanıyorum.” şeklinde konuştu. Haber: Avni KURU