Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çaldığı altın ve avroyla Aksaray’da otel odasında yakalandı

Konya’nın Kulu ilçesinde farklı adreslerden hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheli, polis takibi sonucu Aksaray’da kaldığı otel odasında altın ve dövizle yakalandı.

Konya’nın Kulu ilçesinde farklı adreslerden hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheli, polis

Konya’nın Kulu ilçesinde iş yeri, kurum binası ve bir evden hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheli, polis ekiplerinin çalışmasıyla Aksaray’da yakalandı. Olayın 22 Aralık tarihinde meydana geldiği bildirildi.

Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürütülen soruşturma kapsamında hırsızlık şüphelisinin Ö.T. olduğunu belirledi. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda şüphelinin Aksaray’da bir otelde konakladığı tespit edildi.

Aksaray Asayiş ekipleri tarafından kaldığı otel odasında gözaltına alınan şüpheli, Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelinin çantasında yapılan aramada 3 adet bilezik, 27 bin 550 avro, 8 bin 235 Türk lirası ile çalındığı değerlendirilen bir otomobile ait anahtar ele geçirildi.

Şüpheli Ö.T., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
A. A