Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bisiklet kazasında hayatını kaybeden öğretmenin kaza anı kameralarda!

Selamin Erbeden’in ölümü, şehirde büyük üzüntü yaratırken, kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Selamin Erbeden’in ölümü, şehirde

Aksaray’ın Coğlaki Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Hazım Kulak Anadolu Lisesi’nde Almanca öğretmeni olarak görev yapan 59 yaşındaki Selamin Erbeden hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, bisikletiyle seyir halindeyken Ekrem E. yönetimindeki otomobil Erbeden’e çarptı.

Güvenlik kameralarına anbean yansıyan kazada, çarpışmanın etkisiyle ağır yaralanan öğretmen Selamin Erbeden’e ilk müdahale, olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Erbeden, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazanın ardından otomobil sürücüsü Ekrem E. polis ekiplerince gözaltına alınarak olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Selamin Erbeden’in 2 çocuk babası olduğu, 8 yıldır aynı lisede Almanca öğretmeni olarak görev yaptığı ve yakında emekli olacağı öğrenildi. Merhum öğretmenin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından memleketi Niğde’nin Altunhisar ilçesi Ulukışla köyünde toprağa verilecek.

Olay, Aksaray’da büyük bir üzüntüye sebep olurken, öğrencileri ve meslektaşları tarafından sevilen bir öğretmen olan Selamin Erbeden’in ani kaybı, eğitim camiasında derin bir hüzün yarattı.

Avni KURU