Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer Turgut ustaya bedava dükkan hediye etti!

Başkan Dinçer, sosyal medyada fenomen olan ayakkabı tamircisi Turgut Kılıç’a yeni bir dükkan hediye etti.

Başkan Dinçer, sosyal medyada

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Bir çocuğun duasında mı acaba Allah’ın rızası?” sözüyle Türkiye gündeminde yer alan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşen ayakkabı tamircisi Turgut Kılıç’a yeni bir dükkan hediye ettiğini duyurdu.

58 yaşındaki ayakkabı tamircisi Turgut Kılıç, çöplerden topladığı ekmekleri sokak hayvanlarına ve kuşlara vermesiyle biliniyor. Sosyal medyada paylaştığı “Bir çocuğun duasında mı acaba Allah’ın rızası?” sözüyle büyük yankı uyandıran Kılıç, kısa sürede Türkiye’nin gündemine oturmuş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmişti. “Yaradanı arıyorum, hep arayanlardanım” diyen Turgut Usta’nın bu samimi sözleri, toplumda geniş bir takdir kazanmıştı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Ayakkabı tamircisi Turgut Amcamızın yeni ekmek teknesinin anahtarını bugün teslim ettik” diyerek, Turgut Kılıç’a yeni bir dükkan hediye ettiklerini müjdeledi. Başkan Dinçer, “Rabbimden kendisine bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi. Bu anlamlı hediye, Turgut Usta’nın çalışmalarına daha uygun bir ortamda devam etmesini sağlayacak.

Bu jest, Aksaray halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanırken, sosyal medya üzerinden de geniş yankı buldu. Başkan Dinçer’in bu adımı, sosyal sorumluluk ve dayanışmanın güzel bir örneği olarak değerlendirildi. Hakan Hidayet Deniz